Fälttävlan
4 maj 2019 06:00

I dag gäller det: Svenska starttider och sändningslänk inför Badmintons terräng

UtmaningI dag är det terräng som står på schemat vid Badminton Horse Trials. 6 697 meter och 33 hinder ligger framför de två svenska debutanterna och övriga ekipage – följ med på en tur över och längs med banan och se vad som väntar.

I dag gäller det: Svenska starttider och sändningslänk inför Badmintons terräng
Här nedanför kan du följa med längs Eric Winters bana.

Banbyggare är Eric Winter, som är Badmintons banbyggare för tredje året. Terrängbanan är 6 697 meter och under dessa meter ska 33 hinder (och ännu fler språng) betas av. Optimaltiden är 11 minuter och 45 sekunder.
Badmintons site finns mer detaljerad information om varje hinder.

Terrängen startar 12.30 svensk tid. Sändningarna via webb-tv (länk här) startar klockan 12.20. Louise Romeikes starttid för terrängen är satt till 13.42 svensk tid och Malin Josefssons till klockan 14.26.

Inför terrängen ligger Louise med Wieloch’s Utah Sun på plats 30 och Malin med Golden Midnight på plats 75. Oliver Townend leder dubbelt upp, med Cillnabradden Evo och Ballghmor Class.

Startlista terräng

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden