Sverige
25 juni 2018 18:00

”If You Jump” – ny hästrelaterad låt om vänskap

HästlåtArtisten Adée har nyligen släppt sin senaste låt "If You Jump". En hästrelaterad vänskapslåt som blivit uppmärksammad i hästsports-Sverige.

”If You Jump” – ny hästrelaterad låt om vänskap
Adée har släppt en ny låt om vänskap som är starkt hästrelaterad. Foto: Adée

Ida Adée Olsson är uppväxt med hästar och har ridit både ponnyallsvenskan i dressyr och i 5- och 6-årschampionaten med sin ridponnyvalack. I dag får hästarna stå lite åt sidan, för sedan fem år tillbaka arbetar Ida Adée professionellt som artist under namnet Adée.

Nyligen släpptes hennes senaste låt ”If You Jump”, en låt som handlar om vänskap.
– Jag känner att det finns ingen större vänskap än den man har till sin häst, vilket jag vet att många hästmänniskor kan känna igen sig i, berättar Ida Adée för Ridsport.

Ida Adée har på sitt Youtube-konto samlat hälsningar från hästsport-Sverige, och berättar att hon fått ett enormt gensvar på låten.
– Hästälskare samlas bakom den här nya singeln och rekommenderar alla att lyssna, säger Ida Adée.

”If You Jump” finns att höra på Spotify, och på Youtube finns även den hästrelaterade videon som Ida Adée spelat in på Öland. Se den här:

Adées hemsida

 

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden