Hoppning
7 juli 2020 10:13

Inget Wermland Equestrian Games i år

CoronakrisenArrangören bakom Wermland Equestrian Games planerade för en bantad version av tävlingarna i augusti, efter att evenemanget ställts in i maj. Men nu sätter coronasituationen och krocken med SM i Falsterbo helt stopp för årets tävlingar.

Inget Wermland Equestrian Games i år
Det blir inget Wermland Equestrian Games i år. Foto: iStock

Wermland Equestrian Games skulle ha genomförts den 7-10 maj men fick ställas in på grund av coronapandemin. När myndigheterna öppnade upp för resande inom landet fick arrangören klartecken från Ridsportförbundet att köra sina tävlingar under vecka 33 istället, men i mindre skala för att klara 50-personersregeln.

Arrangören Equality Riders meddelar nu att ”även om tävlingarna skulle genomföras i mindre omfattning finns osäkerheten kring covid-19 kvar. För allas bästa har vi beslutat att inte arrangera några tävlingar under vecka 33”. Detta dels på grund av coronasituationen, men även krocken med hopp-SM i Falsterbo har spelat in.

Arrangören planerar nu istället för Wermland Equestrian Games i maj 2021.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden