Dressyr
5 juni 2019 06:00

Isabell Werth fortsätter att toppa dubbelt upp

RankningIsabell Werth fortsätter att dominera världsrankningen. På den nya listan finns ingen svensk på topp-10, men Patrik Kittel är snubblande nära.

Isabell Werth fortsätter att toppa dubbelt upp
Isabell Werth och Weihegold OLD då de vann världscupen i dressyr i Göteborg. Foto: Roland Thunholm

På den nya världsrankningen i dressyr är det mesta sig likt på topp-10. Det är fortfarande Isabell Werth som etta och tvåa med Weihegold OLD och Bella Rose. Just efter, på bronsplatsen, ligger fortfarande Laura Graves och Verdades.

Daniel Bachmann Andersen tar steget in på topp-10 med ännu en häst och är nu sjua och tia med Blue Hors-herrarna Zack och Don Olymbrio.

Förra rankningens tia Patrik Kittel har åkt ner till plats elva, men han är fortsatt bästa svensk med Delaunay OLD. Strax efter kommer Therese Nilshagen med Dante Weltino OLD på plats 13, Tinne Vilhelmson Silfvén med Don Auriello på plats 14 och därefter Patrik Kittel igen på plats 15, nu med Well Done de la Roche CMF.

Komplett rankning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden