Blogg
16 mars 2012 11:26

Jag behöver hjälp!

Jag hade ju tänkt att hoppa på söndag, och dessutom så skulle ju Fjant tävla på lördag. Tyvärr så gick Fjant sönder lite i hagen igår så nu står han mest still med ett tjockt ben. Därför så behöver jag hitta en stand-in.

Jag undrar därför om det finns någon där ute som kan tänka sig att låna ut sin häst för denna övning på lördag eller söndag? Jag behöver en väldigt, väldigt snäll häst som verkligen inte behöver vara två meter i mankhöjd. Helst i Göteborgsområdet, typ. Jag vill så gärna få det här gjort i helgen. Om ni har något förslag så hör av er, antingen som kommentar eller maila på havrepappa@tidningenridsport.se

Som ni ser så har Ridsport stuvat om lite på sajten inatt, och ni hittar numera ”Arkiv” här ute till höger. På så sätt blir det lättare att hitta gamla inlägg, även om de än så länge inte är så många. Det enda som inte hängde med i ommöbleringen var de tidigare gjorda tummarna och delningarna, men det kan jag överleva.

Det har gått två veckor sedan jag flyttade hit, och det har utan tvekan varit en flygande start! I måndags så började bloggens trafik mätas av Bloggportalen, och eftersom de räknar besök per timme under de senaste sju dagarna så dröjer det fram till måndag kväll innan siffrorna visar rätt. Det man dock kan konstatera redan nu är att ni är jättemånga som läser bloggen. Sedan i måndags kväll har redan över 30000 besökare varit här.Det är verkligen jätteroligt! TACK!

Hör av er om ni har en häst som jag skulle kunna låna för att hoppa ett litet skutt på. Jag kan även överväga käpphästar om det kniper!

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar