Blogg
9 maj 2012 08:07

Jag förstår shopaholics nu

Jag hade världens bästa morgon i morse. Jag vaknade nämligen helt av mig själv och min första tanke var: Nice, jag har sovit över 8 timmar. UNDERBART! Tänk om man kunde vara så konstruktiv att man bara gick och lade sig vid 21.

Då kommer man vara hur pigg som helst på morgonen och för en gång skull vara den som glatt ropar godmorgon över hela stället, som alla morgontrötta blänger surt på… Nej, jag gillar inte att prata på morgonen. Tyst och stilla ska det vara. Ingen stress, alla gör sitt.

Det blev så många hästar för mig idag att Zane fick sadla för Anette istället. De jag även red igår var betydligt mer genomjobbade än under gårdagen så de tog inte lika lång tid (vilket passade bra med tanke på att jag skulle rida 7 hästar). Mads, Thomas och Andreas var ute på andra uppdrag så alla kunde jobba snabbt och effektivt för att bli klara så tidigt som möjligt. Vi slutade strax före 17.00 och packade sedan in oss i tre bilar på väg till Danmarks Kingslandslager.

Jag har stått och glott surt på min garderob hela vintern över att den saknar färg så det blev en rosa fleece, rosa piké, ljusbruna ridbyxor och en vit/röd/blå hoodtröja. 200 kr över budgeten, men det får jag spara in på matkontot. Lyckliga svängde vi på våra mörkblå plastpåsar till bilarna och jag kände mig inte så pank när jag köpt kläderna. Med nya kläder blir man lite som en ny människa. Lite som en nystart, stark och frisk!

Glada körde vi till Mc Donalds och åt. Min strikta budget tål inga sådana utgifter men mina fina kollegor delade med sig och nästan tryckte in pommes frites i min mun. Det är inte alla team som är så här bra när det kommer till sammanhållning och samarbete. Vi har dessutom förstärkning av två svenska tjejer som hjälper till. Det går bra nu!

Hingstar Online

Just nu 127 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar