Sportnytt
20 januari 2021 10:18

Jönköping Horse Show storsatsar och öppnar upp kvalen

Tillbaka på bananÄntligen kommer det lite positiva nyheter på tävlingsfronten. Jönköping Horse Show laddar för succé i höst och öppnar upp för kvaltävlingar redan i slutet av februari.

Jönköping Horse Show storsatsar och öppnar upp kvalen
Cornus Z och Erika Lickhammer på Elmia hösten 2017. Foto: Roland Thunholm

Efter ett ofrivilligt uppehåll 2020 slår Jönköping Horse Show äntligen upp portarna på Elmia igen den 27-31 oktober. Det blir den femte upplagan av evenemanget och Lisen Bratt Fredricson har stora förväntningar inför 2021 års tävlingar.

– Nu längtar vi alla till att träffas igen och njuta av hästar och ridsport. Jönköping Horse Show är en viktig mötesplats för hela ridsporten i Sverige. Därför känns det riktigt bra att presentera höstens evenemang där alla har möjlighet att vara med, ponnyryttare, amatörer och högsta eliten. Succén 2019 var helt otrolig så vi siktar förstås högt även i år, säger hon i ett pressmeddelande.

Utöver ett attraktivt tidsprogram med ett brett utbud av hoppning, dressyr och show från morgon till kväll satsar tävlingsorganisationen ytterligare på mässan och kringaktiviteter.
– Evenemanget är skapat för alla sport-, show- och hästintresserade. Därför är det viktigt för oss att erbjuda en helhet för besökarna, oavsett ålder. Jönköping Horse Show är inte bara en hästtävling, det är en mötesplats och ett event för hela familjen, fortsätter Lisen Bratt Fredricson.

Kvaltävlingarna till Agria Star of Tomorrow, unghästklasser för 5-, 6- och 7-åriga hopp- och dressyrhästar öppnar redan den 26 februari.

Regler och anmälan publiceras i månadsskiftet januari/ februari.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden