Sverige
6 december 2018 16:14

Uppdaterad: Tre hästekipage och timmerbil i allvarlig olycka

OlyckaEn trafikolycka har inträffat och tre hästar är inblandade. Ännu är många detaljer oklara, men såväl djur som människor uppges vara skadade.

Uppdaterad: Tre hästekipage och timmerbil i allvarlig olycka
Olyckan inträffade på E45 i Östersund. Arkivbild: Istock

Ny information: Två personer har avlidit. Läs uppdaterad artikel här (länk).

Uppdatering 17.10  Polisen meddelar att tre hästar med vagnar var inblandade i olyckan och skriver:Sammanlagt åtta personer och fem fordon är inblandade i olyckan varav en timmerbil med släp, en personbil samt tre hästekipage (det vill säga hästar med vagnar).
Flera personer har förts med ambulans till Östersunds sjukhus. Inga närmare uppgifter vad gäller inblandade personer och hästar kommer att lämnas ut i nuläget.”

16.15 Flera tidningar rapporterar under torsdagseftermiddagen om en olycka på E45 nära Östersund. Detaljerna är oklara i nuläget, men ett häst – och vagnekipage är inblandat. Likaså en timmerbil och personbil, och stockar från det större fordonet  ligger på den nu avstängda vägen.

Olyckan beskrivs som allvarlig och såväl djur som människor uppges vara skadade. Fem personer har först till sjukhus, uppger bland annat Piteå-Tidningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden