Hoppning
7 november 2017 08:59

Karin Martinsen ny ambassadör för GHS

AmbassadörKarin Martinsen blir ett nytt ansikte utåt för Gothenburg Horse Show. Patrik Kittel och Douglas Lindelöw får sällskap som officiella ambassadörer för tävlingen av det unga stjärnskottet.

Karin Martinsen ny ambassadör för GHS
Karin Martinsen blir officiell ambassadör för Gothenburg Horse Show 2018 (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

 

Som officiell ambassadör för Gothenburg Horse Show är ryttarna ”ansiktet utåt” för arrangemanget och även för ridsporten i olika sammanhang. Patrik Kittel och Douglas Lindelöw fortsätter att vara Gothenburg Horse Shows ambassadörer även 2018, och får sällskap av 21-åriga hoppryttaren Karin Martinsen.

I ett pressmeddelande meddelar man från Gothenburg Horse Show att Karin bland annat kommer ha en viktig roll som förebild för unga ryttare och att hon kommer att dela med sig av glimtar från sin vardag i sociala kanaler och ge tips för att bli en bättre ryttare.
”Jag vill kunna dela med mig av mina erfarenheter och genom dessa inspirera andra”, säger Karin Martinsen i pressmeddelandet.

Att få representera ridsporten på hemmaplan känns viktigt för Karin.
”Gothenburg Horse Show är dessutom en tävling som jag själv har gått och tittat på sedan jag var liten. Det är helt otroligt att jag nu är en del av gänget”, säger hon.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden