Blogg
4 september 2015 09:00

Kickoff och inspark

Måste erkänna att jag är något sliten idag. Det har varit en otroligt intensiv vecka med kickoff, inspark, massor av träningar, banbygge, uppstart av examensarbetet, föreläsning och dessutom en del knepiga beslut som tar energi. Skönt att det är fredag!

Kick-offen gick av stapeln igår kväll och var som vanligt underhållande. Vi delades in i lag med en blandning av elever från alla Flyinges utbildningar – unghästutbildarprogrammet, gymnasiet, hippologen, hovslagarutbildningen och så vidare. Sedan fick vi gå ut på en tipsrunda kombinerad med stationer med lite mer fysiska utmaningar.

Vi blev bland annat smått plågade uppe i gymmet ovanpå fullblodsstallet, där vi fick göra så många burpees vi kunde under 5 minuter. Vid fastighet (där traktorer etc håller till) var det halmbalsvältning och i stora ridhuset ”Farmers Walk” – stafett med 20 liters vattenhinkar. På tipsrundan var det en hel del kluriga frågor, men en av dem kände jag mig väldigt säker på…:


Ni som hängt med på bloggen ett tag har väl också koll på svaret? På bilden startar Larry och jag MsvB:4.

Efter kick-offen fortsatte vi med att göra en egen inspark av våra nya beridarettor. Det blev en rad lekar av hyfsat snäll sort. Säckhoppningsrace på täckta banan var kanske den roligaste för oss som tittade på.

 Här är vi i foderlabbet och gör ett blindtest – det gäller att ha koll på sina tillskott!

Det var en väldigt trevlig kväll som avslutades hemma hos mig och Andrea. Vi åt lite mumsigt och passade på att visa några filmer med roliga händelser från vårt första BP-år.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden