Prylspaning
26 maj 2016 18:07

Koll på prylar inför Mors dag

Fira mamma i helgen med en hästig present. ńven om hon sköter markservice i stallet och inte sitter på hästryggen till vardags finns det fina prylar att klicka hem.

Koll på prylar inför Mors dag
Varför inte en hästig kudde till finsoffan?

Läckert armband
Ett fint armband passar alla mammor oavsett hästintresse. Det här vackra armbandet kostar 1180 kronor och finns att köpa hos www.talangsmedjan.se

Flätat från favorithästen
Klipp en bit tagel från hästen och få ett flätat armband. Priset för ett helt unikt armband är 450 kronor hos www.silverbaggen.com.


Till köket

Gillar din mamma att baka? Då passar detta hästiga förkläde perfekt. Klicka hem ett för 253 kronor på www.spreadshirt.se.

Vackert till soffan
En fin prydnaddskudde till vardagsrummet för 519 kronor. Kudden är tillverkad i tjock väv och finns att beställa på www. www.lustfylltleverne.com.

Upplevelse
Ge bort en upplevelse tillsammans med dig själv! En dag på Falsterbo Horse Show gör vem som helst glad! Se program och priser på www.falsterbohorseshow.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden