Sverige
29 juli 05:56

Koll på Ridsportsverige: Händer i sommar

KalendariumFlyinge bjuder in till både EM och VM i voltige, och fälttävlansryttarna rider EM i Frankrike. Här hittar du Ridsports kalendarium för de närmaste veckorna.

Koll på Ridsportsverige: Händer i sommar
Sofia Sjöborg och Bryjamolga van het Marienshof Z representerar Sverige på EM i augusti. Foto: Roland Thunholm

26 juli – EM och VM i voltige

EM och junior-VM i voltige avgörs på Flyinge. 600 voltigörer och omkring 150 hästar väntas till tävlingarna. Pågår till 30 juli.
Länk >>

30 juli – Nominera till Trygghetspriset

Sista dag att nominera initiativ som bidrar till en trygg och mer inkluderande ridsport för barn och unga i stallet. Ridsportens Trygghetspris delas ut under Friends.
Länk >>

31 juli – Tyck till om TR

Det är nu alla förslag på förändringar, förbättringar eller strykningar ska in inför nästa omarbetning av TR, som kommer i ny version 2025.

8 augusti – Fölselektering

Selekteringen till SWB:s Elitfölauktioner börjar hos Gustaf Johansson på Tollsbo gård 8 augusti och tar sig vidare till nio andra platser under de kommande dagarna.
Pågår till 12 augusti.
Länk >>

9 augusti – EM i fälttävlan

Le Pin au Haras i Frankrike är platsen för EM i fälttävlan. Ridsport bevakar på plats och SVT sänder terrängen och hoppningen. Pågår till 13 augusti

Denna artikel publicerades första gången i Ridsport nummer 12/2023.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden