Ridsport Play, Sport
9 maj 2020 13:47

Kolla klippen: Dufour och Laudrup byter gren

InspirationSätten att fördriva tiden är många under coronapandemin. Danska paret Cathrine Dufour och Rasmine Laudrup har roat sig med att testa varandras grenar. Kolla in klippen när hoppryttaren Rasmine Laudrup rider piaff på ingen mindre än EM-medaljören Atterupgaards Cassidy och Cathrine Dufour tar sig an hinder här.

Kolla klippen: Dufour och Laudrup byter gren
Cathrine Dufour och Rasmine Laudrup – ett powerpar i dubbel bemärkelse. Foto: Sandra Nordin Johansson

Danska dressyrstjärnan Cathrine Dufour och hoppryttaren Rasmine Laudrup äger hästar i hop och inspireras av varandra.

På Instagram har de tagit den här inspirationen ett steg vidare och bjuder på sig själva när de testar varandras grenar.

Rasmine Laudrup testar att göra såväl som galoppombyten som piaff på EM-medaljören Atterupgaards Cassidy. ”Det var en helt ny värld för mig,” skriver hon på Instagram. Se filmklippet nedan.

Cathrine Dufour är lika entusiastisk som sin partner över det tillfälliga grenbytet: ”Vi har skrattat så mycket åt min stela position över hindret,” skriver hon. Se filmklippet när dressystjärnan hoppar nedan.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden