Ridsport Play
28 april 2022 09:05

Kolla klippet: Clooney vallar får

Fåraherden ClooneyEfter den tragiska olyckan i hagen lever OS-hästen Clooney ett harmoniskt pensionärsliv hemma på gården i Schweiz. Ett visst ansvar tycks skimmelvalacken dock ha tagit på sig – spana in det charmiga klippet här.

Kolla klippet: Clooney vallar får
Martin Fuchs och Clooney på väg mot EM-guld 2019. Foto: Roland Thunholm.

Det var i augusti förra året som tävlingskarriären tog slut för OS-hästen Clooney efter en olycka i hagen. ”Det var en tragisk händelse för oss alla. Något vi aldrig kommer att glömma. Det visar hur snabbt livet kan vända”, skrev Martin Fuchs efter tragedin. Tillsammans har de varit ett av Schweiz mest framgångsrika ekipage och hade vid tiden för olyckan varit ett team i åtta år.

Clooney lever idag pensionärsliv efter att ha återhämtat sig från den armbågsfraktur han ådrog sig – och han ser ut att njuta för fulla muggar. Dessutom tycks han hålla bra ordning på sina hagkompisar. Spana in det charmiga klippet från Instagram här under. ”Clooney njuter av sitt nya liv”, skriver Martin Fuchs.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Martin Fuchs (@martinfuchs_official)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden