Ridsport Play
23 november 2020 12:00

Kolla klippet: Ingrid Klimke sprider dansglädje

DansutmaningI de svåra tider som Sverige och världen befinner sig i finns det skäl att glädjas så fort tillfälle ges. Något som verkligen lyser upp i vardagen är Ingrid Klimkes svar på dansutmaningen #jerusalemachallenge. Se klippet där hela Team Ingrid Klimke släpper loss.

Kolla klippet: Ingrid Klimke sprider dansglädje
Tysklands Ingrid Klimke försvarade sin titel och ledde Tyskland till lagguld i fälttävlan inför en jublande hemmapublik i Luhmühlen 2019. Foto: FEI/Oliver Hardt

Röstningen har precis stängt och först den 11 december får vi veta vilka som utsetts till ”the best of the best” i FEI Awards 2020. Under tiden kan vi dock njuta av ”kampanjvideon” som Ingrid Klimke gjort tillsammans med sitt team. Ingrid Klimke blev ”Best Athlete” 2019, hon är regerande Europamästare i fälttävlan och inför OS i Tokyo 2020 fanns hon med i A-truppen i både fälttävlan och dressyr.

På temat #jerusalemachallenge får vi se hela Team Ingrid Klimke släppa loss till tonerna av den sydafrikanska danshiten ”Jerusalema” av Master KG och Nomcebo Zikode. Låten har streamats över 60 miljoner gånger på Spotify och de enkla dansstegen har förenat människor över hela världen i en glädjefylld dansutmaning för att bringa ljus i den hotande pandemin. Se det underbara Instagramklippet här under.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ingrid Klimke (@ingridklimke)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden