Ridsport Play
21 juli 2020 07:29

Kolla klippet: Sommarlov med Peder, Bill och Bingo

Far och sonKan man tänka sig en bättre start på dagen än Sommarlovsmorgon med Peder och Bill Fredricson samt shettisen Bingo? Missa inte det härliga avsnittet där Peder berättar om EM i Göteborg, Bill visar viga trix i sadeln och far och son delar med sig av hur man blir bästa kompis med en häst.

Kolla klippet: Sommarlov med Peder, Bill och Bingo
Bill Fredricson är en hejare på att göra gymnastiska övningar i sadeln. Foto: SVT

Det är kompisdag på barnens morgonprogram Sommarlov på SVT Play och gäster i tisdagens avsnitt är inga mindre än Peder Fredricson, sonen Bill och shettisen Bingo. Mellan filmerna ”Kom ketchup så går vi” och ”Robin Hoods rabalder och rackartyg” berättar Peder om sitt hästliv samtidigt som Bill visar smarta trix man kan göra för att öka sin rörlighet på hästryggen.

Det härliga sommarlovsgänget gör även kompisarmband, både till sig själva och ponnyn Bingo. Dessutom berättar Peder och Bill hur man blir kompis med en häst och delar med sig av sin bästa kompisregel när det kommer till djur. Här kan du se hela programmet. Peder och Bill kommer in efter någon minut och därefter gäller det att spola sig framåt – eller varför inte njuta av hela sommarlovsmorgon i ett svep.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden