Körning
9 september 2021 12:50

Körkommittén har fått ny ordförande

Ny på postenSvenska Ridsportförbundets körkommitté har stått utan ordförande en tid, men nu är en ny ordförande utsedd, Camilla Kvist tar över rollen.

Körkommittén har fått ny ordförande
Körkommittén har fått en ny ordförande. Foto: Istock/studioworxx

Camilla Kvist ersätter Dan Henriksson, som lämnade posten tidigare i år, skriver Svenska Ridsportförbundet på sin hemsida.

Camilla Kvist har varit aktiv inom sportkörning sedan 2004. Hon har fram till nyligen suttit med i körkommittén och har även tidigare haft uppdrag inom förbundet. Camilla har varit kusk, arrangerat tävlingar, skrivit tävlingsreglemente och varit landslagsledare.

– Jag har en vision om att vi ska nå ut till fler personer, säger Camilla om sitt nya uppdrag och tillägger att det dels handlar om att få fler att upptäcka sportkörning men att hon även vill stärka banden mellan sporten och kommittén med förbättrad information och engagemang.

Kommitténs ordförande tillsätts av Svenska Ridsportförbundets tävlingssektion.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden