Hoppning
13 oktober 2012 21:30

Kutscher tog hem Oslo GP

Marco Kutcher och Spartacus vann lördagens Grand Prix i Oslo. Det tyska ekipaget var ett av sex felfria i grundomgången över 1,50-hinder.

Spartacus (hingst f 2003 e Stakkato-Grannus) var  nästan två sekunder snabbare än tvåan, Spaniens Sergio Alvarez Moya/Carlo, i omhoppningen.

Kutcher har ridit store Spartacus sedan i maj och ekipaget har gått från klarhet till klarhet. I dag gick ekipaget ut sist i klassen och Kutcher tog chansen att visa hingstens kapacietet.
– Jag är förvånad över att vi vann i dag eftersom det var vår första Grand Prix tillsammans, sa tysken till World of Showjumping efter segern.

Rolf-Göran Bengtsson tog en av de sista placeringarna, en tolfte plats, tillsammans med Camilo LS La Silla.