Dressyr
1 mars 2018 17:19

Lina Dolk och Languedoc dubbelt placerade i debuten

PlaceringarLina Dolk har haft fina dagar i belgiska Lier. Två placeringar har det blivit med Languedoc i ekipagets första tävling.

Lina Dolk och Languedoc dubbelt placerade i debuten
Debut med bravur. Arkivbild: Anna Edling

På plats vid dressyrtävlingarna belgiska Lier finns flera svenska ryttare. Lina Dolk har som bekant tagit över tyglarna på Kristian von Krusenstiernas GP-partner Languedoc (WESTF val f-03 e Laomedon-Francisco I, uppf Magdalene Höfer) och det nya ekipaget har nu debuterat tillsammans.  Det har de gjort med bravur och slagit till två gånger om med fjärdeplatser. I det individuella mästerskapsprogrammet för young riders blev det 70,098 procent medan de landade på 69,216 procent i lagtävlansprogrammet.

Bland juniorerna har Elise Lindeblad och Don Silvio placerat sig. 66,520 procent gav en sjätteplats i det individuella programmet medan deras 65,8 procent gav en femteplats i lagtävlansprogrammet.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden