Körning
18 maj 2014 14:25

Löfström vann Norgeracet

28 kuskar kom till start när Kågedalens RF körde igång Norgeracet i helgen. Piteåkusken Veronica Löfström vann den medelsvåra klassen.

Tävlingen gick i dressyr och precisionskörning och ska sedan kombineras med maratonkörning hos Södra Umeås RF i slutet av maj.

I precisionskörningen i medelsvår klass för häst gick segern till Veronica Löfström, Piteå, och morganhästen Hagas Farmer Boy. Tvåa var hemmakusken Helena Törnelius med Latigo. Helena Törnelius vann för övrigt också LA, då med Västerbo Matrix.

I medelsvår ponny gick Emmeros Helios med Maj-Britt Widmark, MRF, allra bäst. I dressyren var det likadant, Veronica Löfström vann på 54 straff i medelsvår klass, följd av Helena Törnelius på 60. Då hade Helena också slagit till med dressyrseger i Lätt A, 63 straff. I hästklassen startade också Sveriges nordligaste fyrspann, Rolf Hedquist från Villvattnet med hästarna Banyo, Capella, Balthasar och Ville IRG. I dressyr blev det 67 straff och i precisionen 9,5 straff och tiden 2.44,7. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden