Dressyr
4 februari 2019 06:30

Lövsta Future Challenge Dressage presenterar två nya kvalplatser

KvaldagsAnmälan till den åttonde säsongen av Lövsta Future Challenge Dressage är öppen. I år presenterar arrangören två nya kvalplatser: Flyinge och Linköping.

Lövsta Future Challenge Dressage presenterar två nya kvalplatser
Vinnare av Lövsta Future Challenge Dressage 2018: Nina Rademaekers på Dorano och Marina Mattsson på Quartermain. De prisades bland annat av Lövstas Tinne Vilhelmson Silfvén och Antonia Ax:son Johnson. Foto: Roland Thunholm

Den 1 februari öppnade årets anmälan till Lövsta Future Challenge Dressage. Det här bli åttonde säsongen av dressyrserien som satsar både på unga hästar och unga ryttare. Reglerna inför årets serie är oförändrade, däremot är två av kvalplatserna nya för året: Flyinge och Linköpings Fältrittklubb.
– Vi hoppas kunna bjuda på en stämningsfull tävling med vacker inramning på Kastanjegården. Självklart håller vi även tummarna för vackert väder, säger Flyinges tävlingsledare Cecilia Rätz i ett pressmeddelande.

Lövsta Future Challenge Dressage rids med fem kvaltävlingar. De fyra första kvalen rids i Intermediaire II och det femte kvalet rids i FEI Grand Prix U25. De fyra främsta unga ryttarna upp till 25 år respektive unga hästarna upp till 11 år tar sig vidare till finalen i Friends Arena, som även den rids i FEI Grand Prix U25.

Kvalplatser Lövsta Future Challenge Dressage 2019:

  • Strömsholm 14-17 mars
  • Lidköping 26-28 april
  • Flyinge 11 maj
  • Djursholm 12-14 september
  • Linköping 25-16 oktober

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden