Dressyr
21 juli 2020 15:54

Lövsta Future Challenge rids under Breeders Trophy

Lövsta Future ChallengeBreeders Trophy får celebert sällskap i form av Sveriges bästa U25-ryttare och blivande GP-hästar. Det står nu nämligen klart att tredje kvalet av Lövsta Future Challenge Dressage kommer att avgöras under dressyrveckan på Flyinge den 23-27 september.

Lövsta Future Challenge rids under Breeders Trophy
Johanna Due-Boje och Mazy Klövenhöj vann klassen för de unga hästarna på Flyinge i fjol. Foto: Kim C Lundin

—Vi är jätteglada över möjligheten att bli en del av SWB Equestrian Weeks. Det ger våra deltagare en chans att rida och samla erfarenhet på en tävlingsplats med internationell karaktär, säger Tinne Vilhelmsson Silfvén, som är en av grundarna till Lövsta Future Challenge, i ett pressmeddelande.

Under året rids fem kval i Lövsta Future Challenge Dressage och de bästa fyra i varje klass går till finalen under Sweden International Horse Show. I år är finalen flyttad till 18-21 februari på grund av pandemin. Lövsta Future Challenge Dressage avgörs i två klasser, en för U25-ryttare och en för unga Grand Prix-hästar.

Information om Lövsta Future Challenge Dressage.

Information om SWB Equestrian Weeks.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden