Hoppning
31 januari 2021 14:41

Malin Baryard Johnsson GP-tvåa i Spanien

PallplatsVilken avslutning det blev på soläventyret för Malin Baryard Johnsson som under söndagen slog till med en andraplats i GP-klassen med H&M Indiana i spanska Oliva. Med idel toppryttare i startfältet hade hon god marginal till trean och kan nu åka hem med ett starkt formbesked inför kommande mästerskap.

Malin Baryard Johnsson GP-tvåa i Spanien
Året har börjat bra för Malin Baryard Johnsson. (Bilden är tagen i ett annat sammanhang.) Foto: Roland Thunholm

Tre veckor med nio hästar i spanska Oliva är till ända för Malin Baryard Johnsson som toppade det hela med pallplats i söndagens Grand Prix på 1,50-nivå med H&M Indiana.

Startfältet bjöd på 59 starter och idel toppryttare, bland annat landslagskollegan Peder Fredricson som red på sig åtta fel med H&M Christian K. Ingen kunde dock slå fransmannen Julien Epaillard och hästen Queeletta. Ekipaget red dubbelt felfritt och gick i mål på 34,13 sekunder i omhoppningen. Malin och ”Indie” red i mål på 36,33 sekunder medan trean, belgaren Philip Houston, passerade mållinjen på 37,89 sekunder med hästen Sandros S Bella.

Resultatlista

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden