Hoppning
11 september 2021 09:53

Malin Baryard Johnsson på pallen i femstjärnig 1,55

InternationelltMalin Baryard Johnsson och H&M Indiana är tillbaka på tävlingsbanan med besked efter sitt guldskimrande OS. På fredagen blev det en topplacering i en femstjärnig tidshoppning i Rom.

Malin Baryard Johnsson på pallen i femstjärnig 1,55
Malin Baryard-Johnsson och Indiana på OS i Tokyo, den här helgen är det GCT-meeting i Rom som gäller för ekipaget. Foto: FEI/Arnd Bronkhorst

Det var i fredagskvällens tidshoppning över 1,55-hinder på GCT-meetinget i Rom, Italien, som guldekipaget från OS i Tokyo höll sig framme.

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana (BWP sto f 2008 e Kashmir Van Schuttershof–Animos Hallo, uppf W.Vanderlinden, äg Stuteri Arch) var ett av 47 ekipage som startade klassen.

Sju ekipage var felfria, och det svenska ekipaget var näst snabbast. Segraren Julien Epaillard/Calgary Tame, Frankrike, var överlägset snabbast och vann med ungefär tre sekunder tillgodo.

Andraplaceringen gav ungefär 110 000 kronor i prispengar.

Klassen ingick i helgens första omgång av helgens Global Champions League och Malin Baryard Johnssons lag Shanghai Swans blev tvåa. Andra rundan av lagtävlingen rids på lördagens eftermiddag och strax före 17 börjar Grand Prix-klassen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden