Hoppning
3 februari 2019 11:30

Malin och Douglas finalplacerade med framtidshoppen

7-åringarBåde Douglas Lindelöw och Malin Baryard-Johnsson har levererat genomgående fina rundor med sina unga framtidshopp i Villach Treffen, Österrike. I finalen över 1,45-hinder blev det placeringar för dem båda.

Malin och Douglas finalplacerade med framtidshoppen
Malin Baryard-Johnsson har ett framtidshopp i 7-åriga Quantum. Under söndagen blev det finalplacering över 1,45-hinder i Österrike (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Under söndagsmorgonen reds finalen av Glock’s Youngster Tour i österrikiska Villach Treffen. De svenska ryttarna höll sig väl framme med sina framtidshopp. I kvalklasserna har Douglas Lindelöw levererat genomgående felfria rundor med 8-åriga Chavira (OS sto e Chacco-Blue-Calvaro), vilket resulterat i placeringar både under fredagen och lördagen över hinder upp till 1,40.

Även Malin Baryard-Johnsson har ridit felfritt över hinder med Falsterbofinalisten Quantum (HANN val f-12 e Quadam-Grafenstein, uppf Manfred Schäfer) i kvalklasserna, dock utan placeringar i dessa klasser.

I söndagens final med hinder upp till 1,45 placerade höll sig de svenska unghästekipagen väl framme. Malin och Quantum placerade sig på tredje plats med ett tidsfel i andra rundan, medans Douglas och Chavira fick fyra fel i andra rundan och kom på sjätte plats. I prispengar blev det cirka 7 500 kronor till Malin och cirka 2 800 kronor till Douglas i denna enstjärniga final. Klassen vanns av Willem Greve, Österrike, på Gogo.

Malin har en internationell 1,40-placering med Quantum i Leipzig sedan tidigare, och enligt databaserna ska det här vara ekipagets första start i en klass med hinder upp till 1,45.

Här kan du se Malin rida sin framtida stjärna:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Quantum⭐️🦄👌🏼 #hmquantum #hmwelovehorses #twohearts #futurestar

Ett inlägg delat av Malin (@malinbaryard)

Finalresultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden