Hoppning
5 juni 2019 14:24

Malin om H&M Indiana: Hon är lite tokig

NedräkningEN H&M Indiana i bästa tänkbara form och en segersugen Malin Baryard Johnsson kan bädda för en svensk fullträff i nästa veckas Global Champions Tour på hemmaplan. På onsdagsmorgonen gästade Malin SVT:s Morgonstudion för en längre intervju.

Malin om H&M Indiana: Hon är lite tokig
Malin Baryard Johnsson gästade SVT:s Morgonstudion. Foto: SVT

Malin Baryard Johnsson hade sällskap av sin tidigare hästskötare, numera sportchefen för Stockholm Horse Week, Sara Johansson i Morgonstudion för att prata om tävlingarna.

Malin, som höll sig väl framme när Global Champions Tour gästade Miami i april, berättade att hon gärna kliver högst upp på pallen på Stadion tillsammans med sin H&M Indiana.
– Vi är i väldigt bra form, Indiana går från klarhet till klarhet. Hon har sakta men väldigt säkert klättrat upp på den absolut högsta nivån, det är jättekul att kunna vara med på Global Champions Tour med den här hästen, för vi har där och göra.

Stjärnan Indiana är ganska lik henne själv, konstaterar Malin i intervjun.
– Hon sitter på en enorm förmåga och hon är lite tokig. Jag är också lite tokig, så vi passar bra ihop. Hon har en vilja utav stål, att vilja samma sak som jag – att hoppa felfritt, det har hon gjort nästan varje runda nu.

Här hittar du hela klippet med Malin och Sara, med start 1 timme och 50 minuter in i sändningen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden