Hoppning
11 mars 2018 13:49

Matilda Pettersson hoppade hem Kungsbackas GP

NationelltMatilda Pettersson och Head over Hills vann Grand Prix-hoppningen över 1,50-hinder på Kungsbacka Ridklubbs nationella tävlingar på söndagen.

Matilda Pettersson hoppade hem Kungsbackas GP
Matilda Pettersson och Head over Hills kan lägga ytterligare en seger till meritlistan. Foto: Roland Thunholm

Det var 21 ekipage till start i klassen som reds i två rundor. Fyra av ekipagen var felfria i första rundan, men det var bara två ekipage som klarade att dubbelnolla.

Matilda Pettersson,  Föreningen Runsten Equestrians, och Head over Hills (SWB val f 2008 e Orlando-Irco Marco, uppf Mats Lenhammar, äg Avbytar Resurs AB/Bernt Johansson) var det ena och Robin Ingvarsson med Cute S var det andra. Head over Hills var dock klart snabbast i andra rundan och hade mer än två sekunder tillgodo på Cute S. Tredjeplatsen gick till Siri Swärd och Icaro Di Magico med 1 fel i andra rundan.

Under meeting har det också ridits en 1,45-klass där Helsingborgsryttaren Niklas Arvidsson var både etta och trea. Det var Hasard 1245 som bar honom till seger, medan Decurio blev trea. Jörgen Larsson red Agathon S 1356 till tredje platsen i denna klass som hade 30 startande.

Resultat 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden