Fälttävlan
27 april 2015 16:12

Michael Jung kung i Kentucky

Tyske Michael Jung samlar vinster på hög och kan nu även lägga segern i Rolex Kentucky Horse Trials i USA till samlingen.

Michael Jung kung i Kentucky
Michael Jung och FisherRocana FST segrade i Rolex Kentucky i helgen. StockImageServices.com

Michael Jung tog hand om segern på sitt lilla sto Fischer Rocana FST och de var det enda ekipaget som kunde sluta på sitt dressyrresultat under helgens Rolex Kentucky Three Day Event i USA. Michael Jung slutade också på tredje plats med andrahästen La Biosthetique Sam FBW. Nya zealändaren Tim Price med Wesko placerade sig däremellen som nummer två. Förra årets vinnare, William Fox-Pitt och Bay My Hero för Storbritannien, slutade på fjärde plats efter en felfri hopprunda.

Michael Jungs seger gör att han för närvarande leder ligan i FEI Classics, efter att tre av sex omgångar ridits. Hans landsmaninna, Ingrid Klimke, samt australiensiskan Jessica Manson hänger också med i täten på samma poäng som Michael Jung.

Nästa omgång rids i Badminton, Storbritannien, den 7-10 maj.
 
Resultat
Ställning FEI Classics

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden