Hoppning
23 november 2017 15:39

Miljoner i bonus när populär Grand Prix jubilerar

NationelltDen 7-11 februari 2018 rids Gina Tricot Grand Prix för tionde året i rad i Borås. Detta firas bland annat med extra pengar i prispotten och den samlade prissumman bli cirka 3,5 miljoner kronor.

Miljoner i bonus när populär Grand Prix jubilerar
Världsstjärnan Peder Fredricson har ridit Gina Tricot Grand Prix. Pressbild

Det är för att fira de tio åren lite extra som prispotten i Gina Tricot Grand Prix ligger på cirka 1,5 miljoner kronor. Till det kommer Celebration-miljonerna, som går till den ryttare som eventuellt vinner både fredagens 1,50-hoppning och söndagens Grand Prix. Skulle detta händer vinner den ryttaren 2 miljoner kronor. Det här berättar arrangören i ett pressmeddelande.

Det finns också en hel del nyheter på programmet som en ny ponnyklass och en innovativ dressyrclinic. Dessutom är förra årets succé, laghoppningen Gina Tricot Team Challenge tillbaka.
– Vi vill att alla som kommer till Gina Tricot Grand Prix ska fira med oss och vi hoppas kunna bjuda både publik och ryttare på det där lilla extra. Att dessutom ge ryttarna chans att ta hem Celebration-miljonerna känns fantastiskt, säger Helene Hagström, tävlingsledare, i pressmeddelandet.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden