Blogg
9 november 2015 08:05

Mycket har hänt

Mellanlandar i Helsinki, ett par timmar över, tänkte det passar bra att blogga lite. Funderade lite snabbt, har det hänt nåt sen sist..? Typiskt mig att bara springa vidare, fick nästan tänka efter, ja, jo vi har ju bara flyttat hela vår verksamhet.

Och först ridit årets andra internationella hopptävling, i Helsingborg. Häftig arena,  allt kom upp snabbt. Bluppan var helt super och lyckades få vara med på prisutdelning för en femteplacering i 135 på fredagen. Sen var jag även nöjd med 140, trots ett nedslag, då hon hoppade helt fantastiskt. Greyman gjorde fina rundor också med ett nedslag, fick lite trångt för ovanlighetens skull.

Dagen efter gick det stora flyttlasset med 19 hästar. Rätt mycket saker var flyttade i förväg. En del saker är nog kvar dessvärre, vi har en del jobb kvar. Snälla Mathias körde med sin lastbil, så vi klarade oss med två vändor. Har redan hunnit ha några kunder, så det blev ingen mjukstart direkt. Känns skönt att ha allt fem minuter hemifrån, och dessutom fina banor, inklusive en 800-meters rundbana. Liten egen visningsbana för terräng är inplanerad, så vi kommer att kunna ha provning hemma av alla grenar.

Är på väg hem från mina privata träningar i Finland, och hade förpackat allt så Sabrina kunde stoppa in prylar och hästar, och hämtar upp mig i Malmö när jag landat. Lite nervöst att inte se allt färdigpackat, men jag tror säkert hon har koll. Vi kör sen direkt till färjan på väg till Ravenna, Italien, för årets sista fälttävlan. Greyman ska debutera 2* och Betina får åka med, då Bernie slet av en sko ganska illa i veckan och är svullen. Tråkigt.

Båda kunderna som var med i England köpte varsin häst, som nu är besiktigade och klara, ska bli kul att följa dem. Martina får jag se snart, på de finska lag-träningarna som börjar om två veckor, och Selma förhoppningsvis till våren senast.

Ja, medan vi krämar ur södra Europa den sista solen hoppas jag ni har det bra i höstmörkret och slipper fler stormar. Therese Olsson kom inte med färjan igår, så henne träffar vi säkert ikväll när vi kommer till Trelleborg. Nu en liten shoppingrunda på Helsingfors flygplats,  var annars finns det till exempel en Mumin-shop?? Marimekko är annars en favorit med sina ofta glada färger.

Och ja, där letade sig en liten orange polo ner i påsen. Surprise. Hörs snart igen!

/Anna

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden