Ponny
15 december 2013 19:46

Nationella söndagssegrare

Helgens enda nationella klasser handlade om hoppning för ponny och gick hos Ņstorpsortens Ryttarförening.

Medelsvår B-klassen på enmetershinder för kategori B fick två dubbelnollor i prislistan. Dock bara en ryttare.  Mathilda Bohlin, från Helsingborgs FRK var nämligen ensam om bedriften – och dessutom på två ponnyer. Hon var klart snabbast med det 10-åriga, irländska stoet Butter Scotch och tog det lugnare med Stella Luna.

1,10-höjder för kategori C fick fyra dubbelnollor med Clara Lindgren, från Kungsbacka RK, på den 19-åriga irländskan Emoe Jessie bäst bland tre placerade. D-ekipagen över 1,20-hinder fick endast Elinor Johansson med Navajo Spartacus (val f -04 imp Irland), från Lammhults RK, felfri i båda faser.

När hindren plockades upp till Medelsvår A toppade Grevagårdens RF:s Johanna Sundberg och den 12-åriga, valacken In a Minute, som också är en Irlandsimport,  med åtta fel på grundomgångens 1,30-höjder för kategori D.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden