Fälttävlan
25 maj 2018 08:51

Nations Cup är i gång

InternationelltDen här veckan rids en omgång i fälttävlans Nations Cup i brittiska Houghton Hall. Efter första dagens dressyr ligger svenska lagekipaget Therese Viklund och Diabolique tvåa individuellt.

Nations Cup är i gång
Therese Viklund och Diabolique är med i täten efter första dagen av Nations Cup i Storbritannien. (Arkivbild) Foto: Kim C Lundin

Andra omgången av årets Nations Cup i fälttävlan, som går i trestjärnig klass, pågår för fullt. På torsdagen red halva startfältet sin dressyr, på fredagen och lördagen är det dags för övriga.

Therese Viklund och Diabolique (sto f 2008 e Hoftanz u Daylight e Dream of Heidelberg, uppf Wolfgang Scmitz, äg Lena Nyström) slutade på 25,4 straff i sin dressyr på torsdagen, och med det resultatet var ekipaget tvåa inför fredagens fortsättning. Ekipaget ingår i det svenska laget.

På fredagen startar de svenska lagekipagen Hanna Berg/Quite Survivor 15.07 medan Pontus Hugosson och Cut the Cuteness får vänta tills lördag 10.52 med att göra sin dressyr.

Sex nationer har lag i klassen, där det också är många som startar individuellt.

Liveresultat

Sammanställning, resultat Nations Cup 2018

Datum och platser, Nations Cup 2018

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden