Nyheter
21 oktober 2020 12:33

Nellie Berntsson om tillståndsmissen: ”Vi får sälja de hästar vi har”

SvararNellie Berntsson bemöter nu uppgifterna om att hon och Olav Aklestad saknar tillstånd för att bedriva yrkesmässig hästverksamhet. I ett offentligt Facebookinlägg berättar hon att det hela handlar om ett missförstånd och att O.N. Sporthorses står i kö för att få ett tillstånd.

Nellie Berntsson om tillståndsmissen: ”Vi får sälja de hästar vi har”
Nellie Berntsson ska utomlands och vässa på ridningen inför sin YR-satsning. Foto: Jenny Schwieler Staaf

”Det stämmer att vi ännu inte fått ett tillstånd”, skriver Nellie Berntsson i ett offentligt Facebookinlägg, där hon bemöter uppgifterna om att O.N. Sporthorses saknar tillstånd för att bedriva yrkesmässig hästverksamhet och riskerar vite. Det hela handlar om ett missförstånd, som nu är på väg att rättas till.

I Facebookinlägget betonar Nellie Berntsson att hon och fästmannen tillika affärspartnern, Olav Aklestad, har en bra dialog med länsstyrelsen i ärendet – och att O.N. Sporthorses får ha och sälja de hästar som finns i verksamheten i dagsläget. Läs hela inlägget här under.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden