Hoppning
4 mars 2018 09:47

Nicole Persson 1,50-placerad i Tyskland

Blå/gul placeringVid veckans tävlingar i tyska Braunschweig är Nicole Persson enda svensk på plats. Placeringarna har låtit vänta på sig, men under lördagskvällen blev det en 1,50-placering med Sagolda.

Nicole Persson 1,50-placerad i Tyskland
Nicole Persson tog en 1,50-placering i Tyskland under lördagskvällen (arkivbild). Foto: Roland Thunholm

Tysklandsbaserade Nicole Persson tävlar denna vecka vid de trestjärniga tävlingarna i Braunschweig. Sent under lördagen kom meetingets första placering för den svenska ryttaren, då Nicole tillsammans med Sagolda (OS sto f-08 e Dandro Boy-Carthago Z) tog hand om tolfte och sista placeringen i kvällens 1,50.

Klassen hade 40 startande och reds över två rundor. Endast fyra ryttare red felfritt och en lång rad ryttare fick med sig fyra fel från grundomgången – däribland Nicole och Sagolda som med sina 66,66 sekunder lyckades ta tolfte platsen i klassen. I prispengar blev det cirka 6000 kronor för Nicole, och klassen vanns av belgiska ryttaren Wilm Vermeir på Gentiane de la Pomme.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 111 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-