Dressyr
22 juli 2018 10:03

Norsk segrare i Lilla Edets Grand Prix

NationelltDet blev norskt i topp genom Jonas Elvebakk i båda Grand Prix-klasserna på Lilla Edets Ridklubbs nationella tävlingar i helgen.

Norsk segrare i Lilla Edets Grand Prix
De nationella tävlingarna hos Lilla Edets Ridklubb fortsätter i morgon, söndag. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Arkivbild: Roland Thunholm

Jonas Elvebakk och Citta (NL sto f 2007 e Jazz-Candy Boy) slutade på 67,971 procent och hölls som vinnare av samtliga domare i lördagens Grand Prix. Det var ekipagets andra seger på meetinget då det även vann fredagens Intermédiaire II med 67,5 procent.

GP-klassen hade sju startande och tvåa blev Elisabeth Östberg Roos, IM Sportriders Ryttarförening, tillsammans med Ducati på 64,493 procent. Söndagens GP hade fyra ekipage på startlistan och även här vann Jonas Elvebakk med Sitta, nu på 67,174 procent.

Det har också ridits Intermédiaire I B med sex starter under meetinget. Den klassen vanns av IM Sportriders Helen Persson/Licorie medan Torslanda Ridklubbs Anna Drugge vann meetingets Intermédiaire I tillsammans med Stroller. Där var det fem startande.

Amalie Egholm Hebsgaard, Everlövs Ryttarsällskap, vann söndagens Intermédiaire I tillsammans med Alfonso på 70,245 procent. Här var det tre startande.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden