Fälttävlan
24 december 2015 14:37

Julklapp till ny tävling

Den nya fälttävlanstävlingen Hovdala International Horse Trials kommer att få en fin julklapp i efterskott. Kommunen har beslutat att tävlingen får totalt 425 000 kronor i bidrag.

Julklapp till ny tävling

Det är kommunstyrelsens arbetsutskott i Hässleholm som har beslutat att ge Hovdala-tävlingen i fälttävlan ett bidrag. Tävlingen, som har internationell premiär i sommar och drivs av bland andra Anna Wemlerth på Skyrup Contry Club, får 350 000 kronor i sponsor- och marknadsföringsbidrag, skriver Lokaltidningen. Dessutom får tillväxtavdelningen 75 000 kronor för marknadsföringsmaterial i samband med tävlingen.

Andra lokala namn som finns med i gänget är exempelvis Royne Zetterman med fokus på banhoppningen och Jan Brink med fokus på dressyren. Enligt planen ska Hovdala International Horse Trials bli ett årligt återkommande evenemang med internationella toppklasser i fälttävlan, en stor lantlivsmässa, historiska inslag på slottet och shower.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden