Fälttävlan
5 augusti 2020 09:50

Nya hinderutmaningar och starka startfält i Hermanstorp

FälttävlanscupTill helgen drar Hermanstorps fälttävlanscup igång för ponny och häst. Samtidigt är det premiär för den trestjärniga klassen där terrängbanan bjuder på nya utmaningar. De sista hindren har precis byggts under ledning av bandesignern Martin Möllgård och här kan du se ett filmklipp från banan.

Nya hinderutmaningar och starka startfält i Hermanstorp
Hermanstorp bjuder på nya hinderutmaningar till helgen. Foto: Hermanstorps Rid & Körklubb

”Hermanstorps Kör & Ridklubb lyfter fälttävlan till nya nivåer”, skriver klubben i ett pressmeddelande inför starten av klubbens fälttävlanscup på lördag. Särskilt stolt är klubben över att kunna presentera nya hinderutmaningar inför premiären av helgens trestjärniga klass.

Det har rått febril aktivitet kring bygget av de sista hindren under ledning av bandesignern Martin Möllgård och här under kan du se klubbens egenhändigt producerade filmtrailer med en tjuvtitt på banan. Cupen pågår 8-9 augusti och kommer att innehålla ponnyklasserna P70, P80 och P90 samt hästklasserna H90, CCN2* och CCN3*. Och det är namnkunniga ryttare som kommer till start i starka startfält.

”Mycket tid har lagts på att göra arrangemanget så coronasäkert som möjligt. Ett flöde av deltagarna under hela dagen innebär att ingen får stanna kvar på tävlingsplatsen efter sin ritt och ingen publik är tillåten”, skriver klubben också i pressmeddelandet.

Information från klubben om cupen

Start- och resultatlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 99 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden