Hoppning
23 mars 2019 20:34

Ottilia Lundgren toppade 1,45-klassen

NationelltJakten på ett kval till Göteborg för de unga svenska ryttarna pågår för fullt på det femstjärniga meetinget i Borås. Lördagens 1,45-klass vanns av Ottilia Lundgren.

Ottilia Lundgren toppade 1,45-klassen
Ottilia Lundgren. Arkivbild: Roland Thunholm

Ottilia Lundgren och A Brightwood Ursa Major (val f 2005 e Heartbreaker-Calvados, uppf James Wiffen. äg Anders Lundgren) tog hem 1,45-klassen som var lördagens högsta klass på det femstjärniga meetinget hos Borås Fältrittklubb.

Klassen ingår också i Lövsta Future Challenge Jumping U25 där platser till tävlingarna i Scandinavium står på spel. Då Ottilia Lundgren har åldern inne plockade hon många fina poäng i och med sin seger och toppar tabellen inför söndagen då det är sista chansen att ta poäng i serien.

Segerekipaget, som tävlar för Nääs Hästsportförening, var enda dubbelnollan i klassen. Strömsholmsekipaget Mikaela Gustaphson/Inar C blev tvåa med 0+4 fel.

På tävlingen reds det också en omgång av spelklassen ATG Riders League med winning round över 1,40-hinder på lördagskvällen. Denna klass vanns av Adrian Cronin och Hard to Beat G.

Totalställning, Lövsta Future Challenge Jumping U25

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 84 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden