Sverige
3 november 2017 21:47

Över 50 000 kronor till Almers Hus efter Elmia

InsamlingUnder Elmia Scandinavian Horse Show samlade Agias Ponnyklubb ihop pengar till Almers hus. Tillsammans med en donation och en gåva blev det över 50 000 kronor som går till hjälp för cancerdrabbade familjer.

Över 50 000 kronor till Almers Hus efter Elmia
Agria Ponnyklubb samlade in pengar till Almers hus under Elmia Scandinavian Horse Show. Foto: Kicki Sander

Agria Ponnyklubb arrangerade aktiviteter och insamlingar under hela Elmia Scandinavian Horse Show – bland annat tvåbenshoppning och popcornsförsäljning. Pengarna går till Almers hus i Varberg – ett semesterboende för cancerdrabbade familjer som drivs av Barncancerfonden.

Nästan 30 000 kronor samlade Agria Ponnyklubb in under arrangemanget, och tillsammans med en donation från Husqvarna och en gåva från K9 Schampo slutade summan till Almers hus på drygt 52 000 kronor.
”Vi gör saker med barn och för barn och det är kul att kunna göra något från hjärtat, något som alla kan vara med på”, säger Kicki Sander från Agrias Ponnyklubb i ett pressmeddelande.
”Det fanns så mycket kärlek i Jönköping den här helgen, det var en helt fantastisk känsla”, fortsätter Kicki, som tror att det hos just hästmänniskor finns extra mycket omtanke.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden