Hoppning
29 juli 2016 19:20

Pallplats i 1,55 till Douglas och Zacramento

Douglas Lindelöw och hans nyligen säkrade partner Zacramento fortsätter att slå på stort. I den femstjärniga 1,55-klassen i Dinard blev de trea.

Pallplats i 1,55 till Douglas och Zacramento
Douglas Lindelöw och Zacramento etablerar sig i toppen. (Foto: Lottapictures)

Under Falsterbo Horse Show kunde Douglas Lindelöw avslöja att han hade säkrat den nya stjärnan Zacramento (SWB, val, f 2005 e Cardento-Cortus, uppf Björn Mattsson).
– Det är Tove Håkansson som gått in och löst hästen från förra ägarna. Det är Toves sätt att stötta mig, sa en glad Douglas då.

Minst lika glad lär ryttaren vara idag. I femstjärniga Dinard red han valacken till en tredjeplats i 1,55 och fick runt 85 000 kronor. Ekipaget var en nio dubbelnollor i klassen med uppåt 40 startande, varav ett helt gäng namnkunniga från yppersta världseliten.

Douglas och Zacramento har redan varit EM-kvalade ett tag, närmare bestämt sedan GP 1,60-placeringen i juni. EM på hemmaplan 2017 är målet för ekipaget som stortrivs tillsammans.
– Jag gillade Zacramento från första stund. Det är en häst som är behaglig att ha att göra med och han har alla kvaliteter, berättade Douglas i Falsterbo.  

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden