Dressyr
25 april 2019 12:55

Pangstart för Patrik Kittel på Horses & Dreams

Grand PrixStortävlingen i tyska Hagen har precis dragit igång. Patrik Kittel och hans VM-häst inledde med en pallplats i Grand Prix och inte långt bakom landade Antonia Ramel med Brother de Jeu.

Pangstart för Patrik Kittel på Horses & Dreams
Patrik Kittel och Well Done de la Roche, här på VM i Tryon. Arkivbild: Roland Thunholm

Med 73,022 procent fick Patrik Kittel och Well Done de la Roche CMF, som gör sin andra tävling sedan VM, en snygg silverstart på de fyrstjärniga tävlingarna i Hagen. Med några nior i protokollet för bland annat piruetten och passagen kom de tvåa i Grand Prix, drygt 0,8 procent efter tyska Frederic Wandres och Duke of Britain.

Antonia Ramel och Brother de Jeu var sist ut och även de såg till att vara med i toppen. 72,63 procent och in på fjärde plats bland de 21 ekipagen till start. Även Charlotte Haid Bondergaard och Roberto des Frettes tävlar i Hagen och de fick 67,326 procent.

På lördag står såväl küren som specialen på dressyrschemat i Hagen. Även fyrstjärnig hoppning pågår och för svensk del rider Irma Karlsson och Douglas Lindelöw.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Endast 1:- första månaden
Därefter ordinarie pris 69:-