Dressyr
11 oktober 2018 14:07

Patrik Kittel på ny bekantskap i världscupen

VärldscupenI slutet av oktober är det världscupen som gäller i Lyon. Patrik Kittel kommer då att starta en ny och tillfällig häst, som tidigare har gått världscupen under brittisk flagg.

Patrik Kittel på ny bekantskap i världscupen
Patrik Kittel tar med en ny bekantskap till Lyon. Arkivbild: Roland Thunholm

När världscupen i Lyon avgörs i kommande månadsskifte står Patrik Kittel på startlinjen med en ny och tillfällig häst. Dealtio (HANN, hingst, f 2004, e De Niro-Rubinstein I,  uppf Ulrike & Reinhold Bosse) är Grand Prix-meriterad med brittiska Emile Faurie. Ekipaget var bland annat tvåa i världscupen på Olympia där Patrik vann med Delaunay 2017.
”Det är en jättefin häst och även om det kanske är lite vågat att starta direkt i världscupen så är det min plan”, säger Patrik på förbundets site.

Delatio ägs av Elena Knyaginicheva och såväl Delatio som UVM-vinnaren Sa Couer rids nu för försäljning av Patrik Kittel.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden