Hoppning
20 juni 2018 20:00

Peder ansluter till Global Champions League

GCLPrague Lions får förstärkning i Global Champions League. Peder Fredricson ansluter till teamet, och gör sin första GCL-tävling i Paris under första veckan i juli.

Peder ansluter till Global Champions League
Peder Fredricson kliver in i Prague Lions i årets GCL-säsong (arkivbild). Foto: Fredrik Jonsving

Sedan tidigare är tre svenska ryttare med i årets upplaga av Global Champions League. Mathilda Karlsson och Rolf-Göran Bengtsson ingår båda i Cascais Charms, och Evelina Tovek rider i Scandinavian Vikings.

Nu ansluter en fjärde svensk ryttare till lagtävlingen. Det är Peder Fredricson som kliver in och förstärker Prague Lions. Peder gör sin första tävling i laget i Paris under första veckan i juli.
”Det känns toppen att bli en del av det här teamet för resten av säsongen”, säger Peder Fredricson på sociala medier.

Eftersom Peder genom sin GCT-vinst i Cannes är kvalificerad till tävlingens Super Grand Prix i Prag i december, tycker Peder det känns extra kul att vara med i just Prag-laget.

För tillfället leder London Knights serien. Främst placerade lag med svensk ryttare i är Scandinavian Vikings som ligger på femte plats. Peders lag Prague Lions ligger på nionde plats och Cascais Charms som har två svenskar i laget ligger på artonde plats av nitton lag.

Global Champions League

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 119 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden