Hoppning
5 januari 14:36

Peder Fredricson fortsatt bäst i världen

VärldstoppenHoppningens världsrankning har precis publicerats och Sveriges guldkung släpper inte taget om toppositionen. Samtidigt har det skett några omkastningar bland övriga topp tio.

Peder Fredricson fortsatt bäst i världen
Peder Fredricson och H&M Christian K. Foto: LGCT

Peder Fredricson har fortsatt sitt segertåg efter att han red in som världsetta i oktober. Månad efter månad har han behållit greppet om toppositionen och han avslutar 2021 i samma stora stil. Peder Fredricson är fortsatt världsetta.

Några omkastningar har skett bland övriga topp tio – bland annat har Henrik von Eckermann halkat ner ett steg från tredje till fjärde plats. Schweizaren Martin Fuchs har seglat upp som världstvåa och petat ner Tysklands Daniel Deusser till tredjeplatsen. Olympiske mästaren Ben Maher, som vann Top 10-finalen i Genéve, har gått från sjunde till femte plats medan Marlon Modolo Zanotelli har gått från världsfemma till världssjua.

Se hela hopprankningen här.

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden