Hoppning
6 juni 2019 15:03

Peder Fredricson fortsatt världstvåa

FEI VärldsrankingSvenska toppryttaren Peder Fredricson har tagit ett stadigt grepp om den absoluta toppen av världsrankningen. När den nya listan släppts ligger Fredricson kvar som världstvåa.

Peder Fredricson fortsatt världstvåa
Peder Fredricson är fortsatt rankad som världens näst bästa hoppryttare. Foto: Jenny Schwieler Staaf

När FEI släpper sin senaste hopprankning i hoppning är de två toppnamnen oförändrade. Nybakade världscupmästaren Steve Guerdat, Schweiz, ligger kvar på förstaplatsen, följd av Peder Fredricson på andra plats.

Schweiziskt är det även på tredje plats i och med att Martin Fuchs avancerar två placeringar, och till fjärde plats klättrar tyska Daniel Deusser. Nederländernas Harrie Smolders gör ett ganska rejält fall från plats tre till plats nio.

Henrik von Eckermann klättrar upp två platser till nummer elva, medan Malin Baryard Johnsson ligger kvar på plats 56. Även Irma Karlsson behåller sin 85:e plats på rankningen, medan Rolf-Göran Bengtsson tappar några platser och ligger nu på plats 91.

Fullständig ranking

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden