Hoppning
10 juli 17:28

Peder Fredricson och ”Allan” i storform – vann femstjärnig GP

InternationelltPeder Fredricson och H&M All In verkar ha hittat VM-formen. På söndagens eftermiddag vann de svenska stjärnorna den femstjärniga GP-hoppningen över 1,60-hinder i Knokke, Belgien.

Peder Fredricson och ”Allan” i storform – vann femstjärnig GP
Peder Fredricson och H&M All In är ett av de svenska ekipagen på plats i Herning. Foto: Roland Thunholm

Peder Fredricson och H&M All In (SBS val f 2006 e Kashmir van Shuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts, äg Stuteri Arch) visade återigen att de är ett ekipage av världsklass – om nu någon hade glömt bort det.

Det var 49 ekipage från världseliten som tog sig an 1,60-banan i den femstjärniga Grand Prix-klassen. ”Allan” tillhörde de sju hästar som var felfria i första rundan, detta tillsammans med bland annat lagkamraterna från guldlaget i OS i Tokyo, Henrik von Eckermann/King Edward.

I omhoppningen var det tre hästar som fortsatte hålla nollan, och av dem var ”Allan” snabbast. King Edward hade ett nedslag och slutade sjua.

En bil och ungefär 650 000 kronor gick till segraren i klassen.

Peder Fredricson och H&M All In var placerade i en 1,50-klass tidigare under meetinget.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

99:- i månaden