Hoppning
22 augusti 2020 08:24

Peder Fredricson på pallen i fyrstjärnig 1,50

InternationelltPeder Fredricson såg till att det blev svenskt på prispallen när det reds 1,50-hoppning på det fyrstjärniga meetinget i franska St Tropez på fredagens kväll.

Peder Fredricson på pallen i fyrstjärnig 1,50
Peder Fredricson och Christian K vid VM i Tryon 2018. Foto: Roland Thunholm

Det var tillsammans med H&M Christian K (KWPN val f 2007 e Namelus R-Calvados i Sable Rose, uppf G.W. Klerks, äg Stuteri Arch) som den svenska världsfyran slutade trea i fredagskvällens fyrstjärniga 1.50-hoppning i St Tropez, Frankrike.

Peder Fredricson levererade två felfria rundor med sin VM-häst, och var ungefär en sekund långsammare i andra rundan än segraren, Marcus Ehning/Pret A Tout, Tyskland. Klassen hade 41 startande ekipaget.

Meetinget fortsätter med bland annat en Grand Prix över 1,55-hinder på lördagens kväll. Förutom Peder Fredricson representeras Sverige där av Evelina Tovek och Henrik von Eckermann.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden