Hoppning
5 december 2018 09:52

Peder tillbaka som bästa svensk på världsrankningen

VärldsrankningDen rykande färska världsrankningen visar att Peder Fredricson åter är bästa svensk, men Henrik von Eckermann ligger inte långt efter.

Peder tillbaka som bästa svensk på världsrankningen
Peder Fredricson, här vid segern i Falsterbo i somras, är bästa blågula på rankningen. Foto: Roland Thunholm

På den nya världsrankningen har Peder Fredricson åter intagit platsen som bästa svenska hoppryttare. Han ligger ett snäpp bättre än sist och är nu femma. Henrik von Eckermann  har halkat ner från sin bronsplats på listan och är sexa. De båda ryttarna är högaktuella och hoppar de närmsta veckorna två prestigefyllda finaler – läs mer om det i tidigare artike här.

I toppen sitter fortfarande Harrie Smolders säkert och även den här gången är Steve Guerdat tvåa. McLain Ward har klättrat från femteplatsen och är trea.

Även den här gången har Henrik och Peder sällskap av Irma Karlsson och Malin Baryard Johnsson på topp-100. Irma klättrar uppåt till plats 71 och Malin har åkt ner några steg ill plats 61.

Komplett rankning

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-