Sverige
4 maj 2020 16:47

Ponnyakuten i efterlängtad repris

I rutanPonnyakuten är tillbaka, inte med nya avsnitt men väl med tidigare säsonger, som nu kan ses på SVT Play. Och i veckan släpps ännu en säsong.

Ponnyakuten i efterlängtad repris
Linus Herzig var med i den sista säsongen av Ponnyakuten. I fjol tog han brons vid JSM i hoppning. Foto: Roland Thunholm

Det har gått sex år sedan sista säsongen av Ponnyakuten. Efter fem säsonger av ponnyryttare som fick hjälp med sina bångstyriga ponnyer av bland annat Tobbe Larsson, Rolf-Göran Bengtsson och Annika Axelsson, lades serien ned, men den lever fortfarande starkt i mångas minne.

Och nu har SVT Play plockat upp säsong 3 och 4, som åter går att se. På torsdag 7 maj släpps även femte och sista säsongen.

SVT hästar lovar på sin Instagram att även försöka få ut de första säsongerna. Där bjuds också en tidsenlig teaser från ett av alla avsnitten.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden