Ponny
31 maj 2017 16:00

Ponnyekipage tävlar om Elmiabiljetter i ny cup

Nya Horsepartner Development Tour för dressyr-ponnyekipage startar i slutet av sommaren. För några av ekipagen bär det hela vägen till Elmia Scandinavian Horse Show.

Ponnyekipage tävlar om Elmiabiljetter i ny cup
Touren är öppen för 40 ekipage. LottaGyllensten

Den nya serien är till för internationellt satsande C- och D-ponnyryttare som blir max 15 år i år och som har fått minst 67 procent i lagtävlan- eller mästerskapsprogrammet på nationell nivå i år. Anmälan öppnar i morgon för de som blir sugna.

– Syftet är att ge ponnyekipagen tillfälle att visa upp sig och ge dem möjlighet att komma väl förberedda inför internationella tävlingar och mästerskap, säger Pytt Hamberg, landslagsledare för ponnydressyren, på förbundets sida.

De sex främsta ekipagen efter två av de tre deltävlingarna kommer att få starta küren på Elmia. Under de tre tävlingarna rids även en inofficiell lagtävling med lottade lag.

Mer information

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden